Diensten

Ventilatie

Wat

Hoewel we tegenwoordig constant negatieve berichten horen over de kwaliteit van de buitenlucht, is het binnen vaak nog een pak erger. De adem van verschillende personen, schoonmaakproducten, tapijten, lijm van meubilair… Die mix van stoffen zorgt ervoor dat ventileren – continu verse lucht door de woning sturen – erg belangrijk is. Wij werken onder andere met de systemen van Renson en Ventiline.

Aanpak

Als gespecialiseerd adviseur geven wij advies op maat van uw situatie. Wij brengen alle ventilatie-eisen in kaart, zodat u voldoet aan de EPB-wetgeving. We komen persoonlijk bij u langs, bekijken de ruimte en stellen samen met u een leidingsplan op in de lijn van uw wensen, stijl en budget.

Wij bezorgen u een gedetailleerde offerte, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan na afloop. Vervolgens bespreken we de verschillende opties. Bij de realisatie van het ventilatieplan houden we uiteraard rekening met het afgesproken budget.

Voordelen

We isoleren onze huizen alsmaar beter waardoor we minder energie verstoken. Maar velen houden geen rekening met het feit dat een goede isolatie problemen met de luchtkwaliteit kan veroorzaken. Een goede luchtcirculatie is nochtans erg belangrijk voor onze gezondheid.

Met een ventilatiesysteem maak je komaf met vocht en vieze geuren. Een kwalitatief ventilatiesysteem zorgt voor frisse lucht wat uw woonklimaat veel aangenamer maakt.
Elektrotechniek Moyaert Frederik
Isenbaertstraat 105
8490 Jabbeke
Telefoon
0479 44 38 74
E-mail
moyaertfrederik@gmail.com